Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Rårörda jordgubbar
Rårörda jordgubbar
40 min
•
Se kommentarer
Rårörda jordgubbar passar till efterrätter, glass, pannkaka och mycket mer. Att röra jordgubbarna med socker lyfter fram jordgubbssmaken.
Andra liknande recept
1 tim
Pinocchiotårta
(1608)
Budget
Jordgubbstårta
(165)
30 min
Sommarsallad
(7)
Budget
60+ min
Pavlova
(87)
Midsommartårta
(719)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Dela jordgubbarna i mindre bitar och lägg dem i en skål. Strö över sockret.
Låt det stå framme tills sockret har smält. Rör om försiktigt och ställ kallt.
Håller 2–3 dagar i kyl.
Klart!
Näringsvärden, per port
Energi:
143 kcal
Protein:
1 g
Kolhydrater:
33 g
Fett:
0 g
Ingredienser
Jordgubbar
1 liter
Strösocker
1 dl
Andra liknande recept
1 tim
Pinocchiotårta
(1608)
Budget
Jordgubbstårta
(165)
30 min
Sommarsallad
(7)
Budget
60+ min
Pavlova
(87)
Midsommartårta
(719)
15 min
Mascarponekräm med färska jordgubbar
(12)
Budget
Smulpaj med jordgubbar
(388)
60+ min
Laktosfri cheesecake med yoghurt
(20)
Rabarber- och jordgubbspaj
(126)
Marängtårta med rabarber och jordgubbar
(497)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum