Ugnspannkaka
Efterrätt
Lunch
Mellanmål
Frysbar
•
&format=webp)
Saftig och luftig ugnspannkaka när den är som bäst. Enkelt recept på klassisk ugnspannkaka som toppas med vispad grädde och sylt. Den här ugnspannkakan passar lika bra till vardagsmiddagen som till efterrätt eller mellanmål. Underbart gott och lättlagat!

Carolina Soudah
Receptkreatör
Ingredienser
Vetemjöl
|
3 dl |
---|---|
Salt
|
1 tsk |
Strösocker
|
1 tsk |
6 dl | |
Ägg
|
4 |
Till servering:
Hallonsylt eller jordgubbssylt
|
---|
Gör så här
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
362 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 17 g |
Kolhydrater: | 42 g |
Fett: | 14 g |

