Ugnspannkaka med bacon
50 min
Brunch
Huvudrätt
Lunch
Matlåda
Frysbar
•
&format=webp)
Ugnspannkaka med bacon är en klassisk rätt som är både mättande och lätt att tillaga. Servera gärna ugnspannkakan med KESO® Cottage cheese, rårörda lingon och morötter.

Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat

Ingredienser
Vetemjöl
|
3 dl |
---|---|
Salt
|
1 tsk |
Strösocker
|
1 tsk |
6 dl | |
Ägg
|
4 |
Bacon
|
120 g |
Till servering:
Morot
|
500 g |
---|---|
Rårörda lingon
|
2 dl |
500 g |
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
703 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 5,2 g |
Protein: | 37,2 g |
Kolhydrater: | 72,6 g |
Fett: | 29,1 g |

