Viltburgare med bacon och äpple
30 min
Huvudrätt
Snabbmat
•
&format=webp)
Lägg tid på tillbehören! Med färdiga burgare kan du satsa på fler och smarrigare tillbehör, till exempel en krämig coleslaw på savoykål och crème fraiche med smak av parmesan och vitlök.
Ingredienser
Frysta viltburgare
|
4 |
---|---|
4 skivor | |
Äpple
|
1 |
Bacon
|
140 g |
Salladsblad, gärna ekblad
|
4 |
Hamburgerbröd
|
4 |
Savoykålsslaw:
Savoykål
|
250 g |
---|---|
2 dl | |
Salt
|
2 krm |
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Savoykålslaw:
Näringsvärden, per port
Energi:
545 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 37 g |
Kolhydrater: | 35 g |
Fett: | 26 g |

