Crostini med löjromsröra

Crostini med löjromsröra

15 min Förrätt
Frasigt, vitlöksdoftande crostini med underbar röra på exklusiv löjrom eller stenbitsrom. Perfekt till drinken eller som tilltugg på buffén.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/crostini-med-lojromsrora/

Gör så här

  • Sätt ugnen på 275°.
  • Smaksätt smöret med pressad vitlök och bred på brödskivorna. Lägg dem på en ugnsplåt.
  • Rosta i mitten av ugnen några minuter- passa det noga.
  • Rör försiktigt ner lök och löjrom i crème fraiche. Om man rör för mycket blir det tunt.
  • Bred röran på brödet. Servera genast på en förrättstallrik med lite sallad.
Klart!

Löjrommen kan bytas ut mot röd stenbitsrom.

Ingredienser

Baguette
8 skivor
2 msk
Vitlöksklyfta
1
Fyllning:
Finhackad rödlök
½ dl
Löjrom
½ dl
1 dl