Färsbiffar Toscana

20 min Huvudrätt Lunch Middag Snabbmat
Färsbiffar Toscana

Örtdoftande köttfärsbiffar med italienska smaker.

Ingredienser

Nötfärs
400 g
Vitlöksklyftor
2
Salt
1 tsk
Vitpeppar
1 krm
Torkad salvia
1 tsk
Torkad rosmarin
1 tsk
1 dl
Hamburgerbröd
4

Gör så här

  • Skala och finhacka vitlöksklyftorna. Blanda färs, vitlök, salt, peppar, salvia, rosmarin och grädde.
  • Forma färsen till 8 tunna biffar. Grilla ca 3 min. på varje sida.
  • Dela och grilla hamburgerbröden på snittytan. Lägg ihop bröden med hamburgare emellan.
Markera receptet som tillagat

Biffarna kan formas i förväg och förvaras på ett fat i kylen tills det är dags att grilla. 2 st vitlöksklyftor kan bytas ut mot 1 st gul lök.

Näringsvärden, per port

Energi:

394 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per port
Fiber: - 2,4 g
Protein: 26,7 % 25,9 g
Fett: 42,2 % 18,8 g
Kolhydrater: 31,1 % 30,1 g
https://www.arla.se/recept/farsbiffar-toscana-4-port/