Arla Ko® Filmjölk

Arla Ko® Filmjölk

En folkkär frukost

Filmjölk är sedan lång tid tillbaka en av våra mest folkkära frukostprodukter. En tallrik filmjölk ger en god start på dagen. Idag har vi en mängd olika varianter, men oavsett vilken Arla Ko Filmjölk du väljer så är den alltid gjord på mjölk från svenska Arlagårdar.

Arla Ko® Filmjölk

Arla Ko Filmjölk finns som naturell eller smaksatt med olika bär och frukter. Den finns även som laktosfri, ekologisk eller med med acidofilus. Och så kan du välja mellan olika fetthalter och krämighet. Toppa gärna din favorit med müsli, flingor eller färska bär.

Arla Ko® A-fil Naturell EKO

Arla ekologisk a-fil innehåller Lactobacillus acidophilus LA-5®, en av de mest välkända av de levande bakteriekulturerna. Bakterien har funnits i vår a-fil i över 25 år. Konsistensen är lite tjockare och filen kan med fördel ätas med müsli och flingor. Och självklart är den alltid gjord på svensk mjölk från svenska ekologiska Arlagårdar.

Historien om filmjölk

En historia som börjar redan under vikingatiden.

Historien om filmjölk