Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Pannacotta med färskost
Pannacotta med färskost
60+ min
Efterrätt
•
Se kommentarer
En len och hemlagad pannacotta med kvarg. Färska bär passar mycket bra till, och blir vackert på toppen.
Andra liknande recept
60+ min
Pannacotta
(362)
60+ min
Rabarberpannacotta
(5)
Budget
Vaniljpannacotta
(102)
Budget
60+ min
Jordgubbspannacotta med lime
(40)
60+ min
Bavaroise
(38)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Låt gelatinbladet ligga i kallt vatten 5 min.
Koka upp grädde och socker i en kastrull. Ta kastrullen från värmen.
Lyft upp gelatinet ur vattnet och rör ner det i grädden så att det smälter. Låt svalna något. Blanda ner kvargen.
Fördela i 4 portionsglas och låt stå i kyl minst 4 tim eller över natten.
Servera med färska bär, t ex blåbär och hallon.
Klart!
Ingredienser
Gelatinblad
1
Arla Köket® Vispgrädde
1½ dl
Strösocker
½ dl
Arla Köket Kesella® kvarg
250 g
Andra liknande recept
60+ min
Pannacotta
(362)
60+ min
Rabarberpannacotta
(5)
Budget
Vaniljpannacotta
(102)
Budget
60+ min
Jordgubbspannacotta med lime
(40)
60+ min
Bavaroise
(38)
60+ min
Fläderpannacotta
(23)
Budget
60+ min
Gräddfilspannacotta med passionsfrukt
(52)
60+ min
Yoghurtpannacotta med blåbär
(21)
60+ min
Vispad chokladpannacotta med granatäppelkärnor och mandelkross
(25)
60+ min
Saffranspannacotta
(50)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum