Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Renskavstoast med grönpeppar
Renskavstoast med grönpeppar
20 min
Förrätt
•
Se kommentarer
Grönpeppar och renskav? Urgott, du måste bara prova!
Andra liknande recept
20 min
Toast skagen
(156)
1 tim
Bookmaker toast
(24)
Löjromstoast
(32)
15 min
Toast på franskt vis
(72)
15 min
Grilled cheese sandwich med cheddar
(39)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Stek fryst renskav i smör i en stekpanna tills det tinat helt.
Skala och finhacka löken. Rör ner lök och grönpeppar i pannan och stek på medelvärme ca 2 min.
Tillsätt grädden och låt den koka in under omrörning. Rör ner persilja och smaka av med salt.
Rosta och kantskär brödskivorna. Lägg dem på 4 tallrikar och fördela salladsblad på. Toppa med renskavsröran.
Klart!
Ingredienser
Fryst renskav
250 g
Formbröd
4 skivor
Arla Köket® Vispgrädde
1 dl
Svenskt Smör från Arla®
15 g
Grönpeppar
2 tsk
Färsk persilja
1 msk
Rödlök
1
Salt
2 krm
Salladsblad
Andra liknande recept
20 min
Toast skagen
(156)
1 tim
Bookmaker toast
(24)
Löjromstoast
(32)
15 min
Toast på franskt vis
(72)
15 min
Grilled cheese sandwich med cheddar
(39)
Toast med pesto och salami
(19)
20 min
French toast med cottage cheeseröra på äpple och russin
(7)
15 min
Toast på rotfruktsbröd
(5)
20 min
Grillad macka med salami
(31)
Budget
30 min
Gulaschsoppa med fullkornstoast
(45)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum