Fiskgratäng med tacosmak
40 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
&format=webp)
Fiskgratäng som smakar taco med ett täcke av tortillachips – enkelt och supergott! Det funkar lika bra att använda sej, kolja eller torsk - ta din favorit. Vardagsmat när den är som allra bäst!
Ingredienser
Torskfilé, kolja eller sej
|
600 g |
---|---|
Salt
|
1 tsk |
2½ dl | |
Tacosås medium eller hot
|
1 dl |
2 dl | |
Tortillachips
|
50 g |
Till servering:
Potatis
|
900 g |
---|---|
Färsk koriander
|
1 kruka |
Lime
|
1 |
Gör så här
Servera med en extra klick hot tacosås.
Näringsvärden, per port
Energi:
734 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 6,9 g |
Protein: | 38,2 g |
Kolhydrater: | 57,6 g |
Fett: | 39 g |

