Getostpaj med rödbetor
Buffé
Huvudrätt
Lunch
Middag
Frysbar
•

Ljuvlig getostpaj med kokta rödbetor och smak av rosmarin. Vackra pumpafrön strös över pajen innan den gräddas. Getostpaj är perfekt på buffébordet.
Ingredienser
150 g | |
Vetemjöl
|
3 dl |
Vatten
|
2 msk |
Fyllning:
Gul lök
|
1 |
---|---|
Kokta rödbetor
|
400 g |
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Torkad rosmarin
|
1 tsk |
Falbygdens® Getost
|
75 g |
Ägg
|
3 |
2 dl | |
Honung
|
½ tsk |
Pumpakärnor
|
½ dl |
Gör så här
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
810 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 15 g |
Kolhydrater: | 46 g |
Fett: | 60 g |

