Gräddig souvaspanna
30 min
Huvudrätt
Middag
•
&format=webp)
Denna krämigt mustiga souvaspanna får du inte missa att servera till middag i höst! Stek trattkantarellerna och svartkålen ordentligt så de får en fin färg och ett smakrikt djup. Servera gräddig souvaspanna med rårörda lingon och pressad potatis.
Ingredienser
Bananschalottenlökar
|
2 |
---|---|
Trattkantareller
|
150 g |
1 msk | |
Rökt renkött
|
400 g |
Svartkål, eller grönkål
|
100 g |
3 dl | |
Kalvfond
|
1 msk |
Svartvinbärsgelé
|
1 msk |
Färsk timjan, hackad
|
½ dl |
Sherryvinäger
|
|
Salt
|
1 tsk |
Nymalen svartpeppar
|
Till servering:
Potatis
|
900 g |
---|---|
Rårörda lingon
|
1 dl |
Gör så här

