Grekisk fiskgratäng
45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
Frysbar
•

Med färsk eller fryst fisk hemma kan du enkelt förflytta dina smaklökar till medelhavet. Jätteenkel fiskgratäng med lite vitost och tomatsås.
Ingredienser
Sejfilé
|
600 g |
---|---|
Salt
|
¾ tsk |
Vitpeppar
|
1 krm |
Torkad oregano
|
2 tsk |
Svarta oliver
|
1 dl |
100 g | |
Kelda® Pastasås tomat & crème fraiche
|
2½ dl |
Ris
|
3 dl |
---|---|
Isbergssallad
|
200 g |
Gör så här
Näringsvärden, per port inkl ris, sallad
Energi:
480 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 41 g |
Kolhydrater: | 53 g |
Fett: | 10 g |

