Lökpaj med sardeller
1 tim 15 min
Buffé
Huvudrätt
Lunch
Middag
Frysbar
•

Lika god varm som kall, given på påskbordet!
Ingredienser
125 g | |
Vetemjöl
|
3 dl |
Vatten
|
2 msk |
Fyllning:
Gula lökar
|
4 |
---|---|
Vitlöksklyftor
|
2 |
Hackad färsk timjan
|
1 msk |
2 msk | |
Strösocker
|
1 msk |
Vitt vin
|
1 dl |
Salt
|
1 tsk |
Peppar
|
2 krm |
Ägg
|
1 |
Äggulor
|
2 |
1 dl | |
1 dl | |
150 g | |
Rak sardellfiléer
|
1 burk |
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
405 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 11 g |
Kolhydrater: | 23 g |
Fett: | 30 g |

