Medelhavspaj
1 tim 10 min
Buffé
Huvudrätt
Lunch
Middag
Frysbar
•

Denna medelhavspaj är fylld med vitlöksstekt spenat, KESO® Cottage cheese, vitost, oliver och tomat. En smakrik och vacker paj som är lika god att äta varm som kall. Servera gärna denna paj på buffébordet - en riktig fullträff!
Ingredienser
Pajdeg:
125 g | |
Vetemjöl
|
3 dl |
Vatten
|
1 msk |
Fyllning:
Färsk bladspenat
|
250 g |
---|---|
Hackade vitlöksklyftor
|
2 |
2 msk | |
250 g | |
150 g | |
1 dl | |
Ägg
|
3 |
Urkärnade svarta oliver
|
1 dl |
Cocktailtomater
|
6 |
Salt och svartpeppar
|
|
Färska blandade örter, till garnering
|
Gör så här
Pajdeg:
Fyllning:
Näringsvärden, per portion
Energi:
460 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 18 g |
Kolhydrater: | 25 g |
Fett: | 32 g |

