Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Rostad sparris med fetaost
Rostad sparris med fetaost
15 min
Buffé
Förrätt
•
Se kommentarer
En enkel vårdelikatess som gör sig bra både som förrätt och till buffén.
Andra liknande recept
40 min
Lax i folie
(183)
30 min
Sommarsallad
(9)
15 min
Krämig räkpasta
(159)
25 min
Couscoussallad
(52)
1 tim
Lammfärsbiffar
(51)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Sätt ugnen på 250°.
Bryt av nedersta delen på sparrisen och lägg i en ugnssäker form.
Ringla över smör-&rapsolja. Smula över osten och strö över mandelspån. Gratinera högt upp i ugnen ca 7 min.
Klart!
Näringsvärden, per Per port exklusive tillbehör
Energi:
225 kcal
Protein:
12 g
Kolhydrater:
5 g
Fett:
17 g
Ingredienser
Färsk sparris
500 g
Arla Köket® Smör- & rapsolja
2 msk
Fetaost el Apetina® Vitost 20%
150 g
Mandelspån
½ dl
Andra liknande recept
40 min
Lax i folie
(183)
30 min
Sommarsallad
(9)
15 min
Krämig räkpasta
(159)
25 min
Couscoussallad
(52)
1 tim
Lammfärsbiffar
(51)
30 min
Grillad biffsallad
(30)
Sparrispaj
(143)
Sparrissoppa
(175)
20 min
Solig sparris
(10)
45 min
Laxsida i ugn
(12)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum