Vegetarisk burgare med krispig stekost och rödkål

20 min Brunch Huvudrätt
Vegetarisk burgare med krispig stekost och rödkål

En smakrik och mättande vegoburgare med härligt krispig nystekt ost.

Ingredienser

Halloumi
1 förp
Matolja
2 msk
Rödkål, strimlad
200 g
Salt
1 tsk
Rostade pumpakärnor
½ dl
Hamburgerbröd
2
4 msk
Krispsallad
2 blad
Avokado, skivad
1
Tomat, skivad
1
Liten rödlök, skivad
1

Gör så här

  • Lägg kålen i en skål och blanda noga med salt och pumpakärnor.
  • Skär osten i 4 skivor. Stek ostskivorna i olja på hög värme 1-2 min per sida.
  • Rosta bröden. Bred på smetana och fyll dem med kål, sallad, avokado, tomat, rödlök och nystekt ost. Servera genast.
Klart!
https://www.arla.se/recept/vegetarisk-burgare-med-krispig-stekost-och-rodkal/