Paprika- och chilikyckling

Paprika- och chilikyckling

Huvudrätt
Det här receptet på en snabb kycklinggryta med sting. En riktig vardagskompis.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/ingefara--och-chilikyckling/

Gör så här

  • Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  • Skär kycklingen i strimlor. Salta. Kärna ur paprikan och hacka den. Finstrimla salladslöken.
  • Salta och bryn kycklingen i smör-&rapsolja i en stekpanna.
  • Rör ner crème fraiche och låt koka 2-3 min. Strö över paprika och salladslök. Servera med ris.
Klart!
Energi:

490 kcal

Protein: 29 g
Kolhydrater: 52 g
Fett: 18 g

Ingredienser

Kycklingbröstfilé
400 g
Fullkornsris
2 dl
Salt
1 tsk
Röd paprika
1
Salladslökar
2
1 msk
2 dl