Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Örtgriljering till påskskinka
Örtgriljering till påskskinka
30 min
•
Se kommentarer
En härligt örtig griljering som passar oavsett om du vill ha din påskskinka kokt eller ugnsbakad. Det går utmärkt att byta ut skinkan till kassler.
Andra liknande recept
45 min
Sockerkaka
(6236)
20 min
Gräddsås till köttbullar
(274)
Budget
30 min
Fransk potatissallad
(23)
60+ min
Maränger
(1544)
45 min
Köttbullar
(2002)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Blanda eller mixa samman örter, senap, äggula och honung.
Sätt ugnen på 225°.
Ta bort ev svål på skinkan eller nät på kasslern. Bred ut griljeringen på köttet och strö över ströbrödet.
Griljera i mitten av ugnen 10-15 min.
Räcker till ca 1 kg kokt eller ugnsbakad rimmad skinka eller 1 kg kassler.
Klart!
Ingredienser
Hackade färska blandade örter, t ex mejram och oregano
1 dl
Grov söt senap
3 msk
Äggula
1
Honung
1 msk
Ströbröd
1½ msk
Andra liknande recept
45 min
Sockerkaka
(6236)
20 min
Gräddsås till köttbullar
(274)
Budget
30 min
Fransk potatissallad
(23)
60+ min
Maränger
(1544)
45 min
Köttbullar
(2002)
Budget
60+ min
Kycklingpaj
(2002)
Budget
1 tim
Västerbottenpaj
(2087)
Rulltårta med bär
(529)
Budget
60+ min
Pavlova
(85)
Budget
40 min
Nässelsoppa med mjukkokt ägg och rostad lök
(131)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum