Gulbetor med kantareller och ugnsbakad schalottenlök
1 tim
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
&format=webp)
Lyxigt guldgult grönsakstillbehör att servera till stekt röding, flankstek- eller lammkotletter. Lägg till rostad quinoa och smulad vitost och tillbehöret förvandlas till en vegetariskt huvudrätt. Dragonen ger en lätt lakritssmak och en vinkning till bearnaisesåsen.
Ingredienser
Schalottenlökar
|
6 |
---|---|
Gulbetor
|
400 g |
Champagnevinäger
|
2 msk |
Dijonsenap
|
1 tsk |
Äggulor
|
2 |
Malen gurkmeja
|
1 krm |
Kallpressad rapsolja
|
2 dl |
50 g | |
Kantareller
|
300 g |
Färsk dragon
|
1 kruka |
Gör så här
Näringsvärden, per recept
Energi:
2455 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 19 g |
Kolhydrater: | 65 g |
Fett: | 234 g |

