Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Rostad sparris med fetaost
Rostad sparris med fetaost
15 min
Buffé
Förrätt
•
Se kommentarer
En enkel vårdelikatess som gör sig bra både som förrätt och till buffén.
Andra liknande recept
30 min
Kokt sparris med hackat ägg och brynt smör
(50)
30 min
Sommarsallad
(7)
40 min
Lax i folie
(182)
Sparrissoppa
(175)
Sparrispaj
(141)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Sätt ugnen på 250°.
Bryt av nedersta delen på sparrisen och lägg i en ugnssäker form.
Ringla över smör-&rapsolja. Smula över osten och strö över mandelspån. Gratinera högt upp i ugnen ca 7 min.
Klart!
Näringsvärden, per Per port exklusive tillbehör
Energi:
225 kcal
Protein:
12 g
Kolhydrater:
5 g
Fett:
17 g
Ingredienser
Färsk sparris
500 g
Arla Köket® Smör- & rapsolja
2 msk
Fetaost el Apetina® vitost 20%
150 g
Mandelspån
½ dl
Andra liknande recept
30 min
Kokt sparris med hackat ägg och brynt smör
(50)
30 min
Sommarsallad
(7)
40 min
Lax i folie
(182)
Sparrissoppa
(175)
Sparrispaj
(141)
15 min
Sparris med smör och parmesanost
(52)
20 min
Solig sparris
(10)
45 min
Laxsida i ugn
(11)
15 min
Krämig räkpasta
(158)
25 min
Couscoussallad
(50)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum