Ugnsbakade auberginer med vetesallad
50 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

En helgrön rätt fullproppad med härliga smaker.
Ingredienser
Stora auberginer
|
2 |
---|---|
Salt
|
½ msk |
Blandade bönor med matvete à 410 g
|
2 burkar |
Körsbärstomater
|
250 g |
Hackad färsk oregano
|
2 msk |
Olivolja
|
2 msk |
Lime
|
rivet skal och saft av 1 |
Bearnaisesås
|
2 dl |
---|
Gör så här
Blir det aubergine över? Gröp ur och mixa resten med lite citronsaft. Perfekt röra att bre på smörgås eller att toppa en sallad med.
Näringsvärden, per port
Energi:
540 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 14 g |
Kolhydrater: | 38 g |
Fett: | 36 g |

